0741 341 483
  office@tempt.ro
»
Despre noi

Despre Tempt Studio

Bine ai sosit in lumea TEMPT, o lume din care te provocam sa faci parte. Nu ai fi "tempted" sa incerci?  Te invitam sa ne cunosti!    
 
Tempt este studioul care prin calitatile lui si distinctie reuseste sa imbine eleganta stil si clasa in cel mai placut mod in care sa te tenteze pe tine ca model sa ne cunosti si sa iti doresti o colaborare cu noi.

Suntem o echipa tanara, insa cu o experienta vasta in acest domeniu. Managerii, partea tehnica, trainerii si resursele umane formam aceasta echipa care te va indruma si ajuta sa devi un model de succes. Conceptele implementate de managerii nostri au reusit sa transforme modele fara experienta in modele de top intr-un interval de timp scurt cu rezultate transpuse in dorintele lor care s-au materializat ulterior.
     Daca iti doresti sa schimbi ceva in viata ta, daca simti ca esti cam departe de visele tale, daca nu ai un loc de munca care sa-ti sustina indeplinirea dorintelor si nevoilor,  atunci eu, Ela (resurse umane), te rog sa iei in considerare aceasta invitatie si sa ai incredere ca noi te putem ajuta sa prosperi.  De tine vor depinde doar increderea in tine si prietenia pe care o sa vrei sa ne-o oferi noua, colegelor tale si echipei care se va ocupa de pregatirea ta ca model, seriozitatea cu care iti propui sa tratezi acest job (ma refer la alcatuirea unui program-la libera alegere-pe care sa-l respecti cu constiinciozitate).
    Studioul nostru este situat aproape de Piata M.Viteazu, asadar o zona centrala, usor accesibila, la casa particulara, unde beneficiem si de o curte, unde adeseori mai organizam barbeque, sau daca ai catel si doresti sa-l aduci cu tine la servici, el poate sa se bucure de spatiul curtii, unde se poate juca cu ceilalti catei al colegelor tale. Studioul nostru este pregatit si trainuit sa iti ofere mediul de lucru ideal totodata iti ofera trainingul si informatiile necesare ca tu sa devii in cel mai scurt timp un model de top si sa generezi incasari mari. Datorita echipei bine organzate care a participat la meetinguri, traininguri si summituri organizate de catre cele mai populare si de top siteuri cu care colaboram. Totodata dispunem de o tehnica manageriala complexa care imbina armonios utilul cu placutul.

     De-a lungul timpului am colaborat cu mai bine de 250 de modele, ceea ce denota un cumul bogat de experienta in domeniu, lucru care ne va ajuta sa te dezvoltam si sa te ducem spre o evolutie continua. Vei avea sprijinul unei echipe de manageri si traineri tineri, draguti (Ela, Andra), care sunt pregatiti sa iti raspunda intrebarilor, curiozitatilor si care sa se ocupe de pregatirea ta, iti garantam ca te vei simti comfortabil sa lucrezi cu noi.

     Ne dorim sa lucram cu persoane care nu se multumesc cu putin, care doresc sa cunoasca succesul, dar care pentru asta trebuie sa accepte ajutorul necesar, astfel ca oferim cursuri de limbi straine, curs de introducere in domeniu, observare asistata pe calculator, vei primi, pe tot parcursul colaborarii, un trainer care va tine legatura cu tine si care iti va usura munca inca din prima zi, oferindu-ti multe informatii de care ai nevoie.