0741 341 483
  office@tempt.ro
»
Despre noi » Despre videochat

Informatii - Joburi Videochat

     Ne este greu sa intelegem de ce unele persoane se feresc cand le propui sa incerce un job in videochat, cand de fapt este un servici ca oricare altul, numai ca diferenta intre ele ar fi ca aici faci bani distrandu-te, amuzandu-te si ingrijandu-te de aspectul tau.

   Activitatea de videochat presupune discutii in direct (live) pe internet (precum conversatiile de pe facebook/ messenger), sunt discutii intre tine-ca model- si persoane din alte tari, membri inscrisi pe site-urile colaboratoare-discutii prin care tu va trebui sa ii binedispui si sa le atragi atentia, in acest sens, te vei ajuta si de suportul video-audio(camera web si mic).      
   Vei avea rolul de entertainer pe aceste site-uri, vei fii platita sa faci ziua cuiva mai buna, sau seara mai frumoasa, sau sa devi confidenta unora, sa le oferi incurajarile tale, sa le ridici moralul sau poate in cazul altora, le vei insenina din start ziua, vazandu-te atat de feminina si seducatoare. 
     Este un job care te provoaca sa-ti folosesti abilitatile de comunicare si flirt, este o activitate care te va face sa te simti importanta, apreciata si dorita si mai mult, va contribui la consolidarea increderii de sine(spun asta din propria experienta, vei ajunge sa castigi bine si vazand ca poti realiza ce iti propui -asta iti va da incredere in tine). Continuturile discutiilor de pe chat, dintre model si membru, pot fi atat despre viata personala, hobby-uri, pasiuni, moda, muzica, filme, placeri, cat si despre viata sexuala, fantezii erotice sau despre lucruri pe care poate nu le poti face in viata de zi cu zi, doar ti le imaginezi.
 
De aceea chat-ul propriu-zis este impartit in doua sectiuni :

Free chat,
unde modelul socializeaza cu marea majoritate a membrilor de pe site, unde incearca sa faca o atmosfera placuta si sa atraga cat mai multi membri la ea in camera de chat, si mai exista o sectiune de :

Private chat,
unde numai unul (pana la 3membri) din cei aflati la free chat au intrat aici, platind fiecare minut petrecut cu modelul. 

    Acest job s-a implementat in Romania undeva inaintea anului 1998, la inceput fiind un simplu chat, pe care, mai apoi, l-au incercat din ce in ce mai multe persoane fiindca aveau sa descopere, astfel, o noua modaliate de a-si petrece timpul, o noua modalitate de a-si satisface nevoia de a socializa sau dezvolta relatii.  
   Activitatea de videochat, in Romania, este reglementata prin legea 196/2003 care a fost modificata ulterior prin legea 496/2004. Tempt Studio indeplineste si respecta toate criteriile pentru a-si desfasura activitatea in conditii optime si legale Punctele de lucru sunt individuale tocmai pentru a respecta cadrul legislativ in vigoare si pentru a garanta intimitatea si confidentialitatea modelelor noastre. Tempt Studio incheie contracte cu fiecare model in parte prin societatea comerciala de care e reprezentat Cuvantul videochat sau orice alte expresii care sa denote activitati cu referire la acest domeniu nu apar in contractul de munca sau pe cartea de munca. Procedura de regula este programarea pentru analize la medicina muncii si ulterior ,impreuna cu corpul contabil incheierea unui contract de munca, de toate aceste aspecte ocupandu-se managerul si adminii studioului nostru. Toate modelele beneficiaza de serviciile de sanatate gratuite deoarece plata contributiilor sociale, taxele si impozitele se fac lunar. Toate statiile de lucru detin echipamente cu licente software petru toate programele instalate si utilizate.