0741 341 483
  office@tempt.ro
»
Intrebari

Intrebari Frecvente Videochat

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a ma putea angaja la VideoChat Cluj?

Trebuie sa ai varsta minima de 18 ani impliniti, nu colaboram cu persoane minore. Te asteptam in vizita, in momentul in care ai implinit varsta legala de 18 ani. Sa fii sociabila si placuta sa vorbesti limba engleza la un nivel de incepator- mediu, alte limbi straine vorbite constituie un avantaj.

Trebuie sa dau raspunsul pe loc daca vreau sa ma angajez?

Interviul consta intr-o discutie libera cu o persoana de la Resurse Umane, in urma careia poti sa afli orice iti doresti despre job. Spre finalul interviului, vei face un tur al studioului. Indiferent care este raspunsul tau, nu e obligatoriu sa ne comunici decizia pe loc.

Camerele de lucru sunt individuale?

Da sunt individuale, vei beneficia de toata intimitatea, sunt izolate fonic, vei comunica si tine legatura cu trainerii intr-un mod elegant care sa iti permita sa iti desfasori activitatea fara sa fii constransa.

Pot sa ma angajez daca nu am experienta?

Pentru un model care nu vorbeste engleza deloc, este dificil sa se bazeze pe comunicare in acest domeniu. Modelele care stiu engleza basic sau peste nivel mediu, au toate sansele sa isi dezvolte capacitatile de comunicare cu ajutorul trainer-ului, al Google Translate si al exercitiului pe care il fac in fiecare zi de a se conversa cu membrii.

Pot sa colaborez cu voi daca am mai lucrat in domeniu?

Da desigur experienta in domeniu reprezinta un avantaj.

De ce acte am nevoie in vederea angajarii?

In prima faza ai nevoie de bulentin si niste poze care vor fii confidentiale pe care le vom face noi, colegii de la resurse umane iti vor explica la interviu mai in detaliu acest aspect, iar in momentul inceperii colaborarii, de analize pe care le vei face la un cabinet privat care se ocupa cu medicina muncii unde vei fii insotita de managerul nostru pt a ti se putea incheia un contract de munca fara de care nu vom putea incepe colaborarea.

Care sunt intervalele orare pe turele de lucru?

Programul ti-l faci dupa bunul plac, sub indrumarea manager-ului/trainer-ului. Pentru a beneficia de maximul incasarilor, se recomanda 5 ture pe saptamana.

Ce incasari minime voi avea la inceput ca si model nou?

Media veniturilor in prima luna se incadreaza intre 500 E - 1000 E pentru o persoana receptiva la sfaturile trainer-ului, cu un aspect fizic placut si cunoscatoare a limbii engleze. Depinde foarte mult de ambitia, seriozitatea si perseverenta ta deoarece au fost cazuri in care modele noi au depasit cu mult aceasta medie.

Cum pot avea incasari mari?

Sa fii perseverenta si optimista, tinand cont de sfaturile si indrumarile trainerilor si bineinteles sa investesti in tine din toate aspectele, perfectionandu-ti limbile straine, imbogatindu-ti recuzita, sedinte de infrumusetare, la inceput ne vom ocupa noi de acest aspect insa pe parcurs trebuie sa fii constienta si sa valorifici si sa reinvestesti exact ca si in orice bussine

Este obligatoriu sa folosesc jucarii erotice?

Nimic nu este obligatoriu. Modelul isi exprima liber personalitatea. Fiecare model decide daca doreste sa cucereasca membrii doar prin zambete, outfit-uri sau daca doreste sa foloseasca toys-uri. Un model care nu le foloseste, poate sa castige tot atata de multi bani bazandu-se pe conversatie, ca si un model care decide sa foloseasca toys-uri.

In sesiune pot sa imi iau concediu?

Sigur. Majoritatea modelelor sunt studente, iar in sesiune fie isi iau concediu, fie isi pun mai putine ture.

Nu am outfit-uri ce fac?

In prima tura este de dorit ca modelul sa inceapa cu un outfit din garderoba proprie, iar in situatia in care trebuie sa completam garderoba sau sa o imbogatim noi vom face o investitie sa te ajutam sa poti incepe sa iti desfasori activitatea. Spre exemplu, o bluzita lasata pe umar. Mai apoi urmeaza ca impreuna cu trainer-ul sa iti comanzi outfit-uri. Studioul are un program special prin care sustine financiar modelele care doresc sa isi comande outfit-uri.

Pe contract ce scrie ? Ce le spun celor apropiati?

Datele personale ale modelelor noastre nu apar pe site-uri. Datele tale personale vor fi utilizate strict pentru evidenta noastra interna. Pe site-uri, vei functiona cu un nickname ales de tine. Contractul prevede activitati ca si operator pc Adevarul. Este un job cu mult mai multa moralitate decat multe alte job-uri din Romania. Este un mediu de lucru civilizat, din care poti obtine venituri enorme in scurt timp, daca ai parinti sau prieten open mind,sau in situatia in care au o perceptie mai ,, comunista ,, poti spune ca lucrezi la o companie ce se ocupa cu comercializarea de diferite produse, insa la interviu trainerii nostri te vor sfatuii si vor venii cu solutii si idei pentru tine.

Pot sa lucrez de acasa?

Nu colaboram cu persoane care doresc sa lucreze de acasa. Contractele pe care le avem cu site-urile sunt preferentiale si prevad ca noi sa promovam servicii de calitate. De acasa nu este un mediu profesionist de lucru. Nu se indeplinesc conditiile de aparatura, conexiune internet, decoruri, promovare. Ca urmare, nici incasarile nu sunt maximizate de acasa..

Am un prieten pot sa il aduc si pe el? Sau putem lucra la cuplu?

Nu lucram cu conturi de cuplu, din doua motive: e ilegal si ineficient. Un model la single, va face intotdeauna mai multi bani, intr-un mod mult mai usor, decat ar face un cuplu, erodandu-si relatia.

Adult sau nonadult?

Da, avem posibilitatea de a deschide conturi pe ambele sectiuni. Despre diferenta dintre adult si nonadult sunt multe de discutat si vom dezbate detaliile in cadrul interviului.

Trebuie sa am dimensiunile 90 60 90?

Nu este o conditie de angajare. Aspectul fizic placut este un plus. S-a dovedit ca altele sunt calitatile care conteaza pentru ca un model sa faca bani: comunicarea, optimismul, placerea de a atrage priviri. Un aspect fizic de invidat poate fi obtinut cu ajutorul nostru printr-un make-up profesional, un outfit elegant, o vizita la saloanele cu care colaboram pentru remodelare corporala.