De ce să alegi o carieră în videochat în Cluj?

Videochatul este unul dintre domeniile din România în care se câștigă cel mai bine, ceea ce făcut multe fete la început de carieră să opteze pentru un job în acest domeniu. Pentru că de multe ori oamenii tind să își formeze o părere greșită despre ce însemnă videochatul, am rugat-o pe Ela, trainerul nostru să îți ofere câteva informații utile despre ce înseamnă munca unui model în studioul nostru de videochat din Cluj: 
„Mă bucură că vă pot de folos și sper ca în aceste rânduri să găsești răspunsuri la întrebările tale despre acest domeniu. În orice caz, mă poți contacta la telefon sau prin email și îți voi oferi cu mare drag informațiii suplimentare despre acest job.
Aș începe prin a descrie puțin sentimentul pe care îl ai de fiecare dată când vii la muncă. E atât de plăcut să porți conversații cu fetele dimineața, în timp ce îți bei cafea și ești machiată și aranjată de către stiliștii noștri. Și mai apoi, când intri în camera de videochat și ai sentimentul că lumea este la picioarele tale. Acolo ești în centrul atenției și ești apreciată la adevărata valoare. Sunt infinite posibilitățile de a te descoperi și a evolua. Trebuie doar să crezi în șansa ta și să îndrăznești să lupți pentru idealurile tale. 
 În plus, Tempt este unul dintre cele mai bune studiouri în care am lucrat. Mi-a oferit într-adevăr o șansă de dezvoltare și am descoperit o mulțime de lucruri despre mine. Este un mediu plăcut de lucru, ideal chiar, iar beneficiile pe care le oferă modelelor sunt dintre cele mai ofertante. Întreaga echipă este unită și ne ajutăm unele pe altele de fiecare dată când apare o problemă. 
De ce să alegi Tempt?
Pentru că aici vei acceptată așa cum ești și ajutată să te integrezi cât mai repede în colectiv. Pornește în această aventură alături de noi, redescoperă-te și redescoperă lumea! Noi te așteptăm cu drag!”
Vino în lumea TEMPT! Descoperă AVANTAJELE  pe care ți le oferim și nu ezita să ne contactezi pentru un interviu.